Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Заступник голови Львівської ОДА Володимир Губицький заявляє, що «Олімпійська надія» для Львівщини стає реальністю.
20:36
Заступник голови Львівської ОДА Володимир Губицький заявляє, що «Олімпійська надія» для Львівщини стає реальністю.

Заступник голови Львівської ОДА Володимир Губицький заявляє, що «Олімпійська надія» для Львівщини стає реальністю.

22 грудня під час засідання колегії Головного управління з питань Євро-2012, містобудування та будівництва Львівської ОДА він наголосив, що питання "Олімпійської надії" на сьогодні це вже не теоретичний проект – зараз проходить його практична реалізація.

"Є указ Президента і відповідні рішення держави. У вересні-жовтні ми напрацювали бачення щодо Львівщини, ми залучили Львів, територію Винників, Сколівський район, Тисовець. Ми фактично показали бачення, як ця "Олімпійська надія" має накладатись на нашу територію… "Олімпійська надія" стає реальністю", – наголосив Губицький.

Як інформував ZAXID.NET , Кабінет Міністрів України створив Організаційний комітет з підготовки і супроводу заявки у Міжнародний олімпійський комітет на отримання права на проведення у 2022 році зимових Олімпійських і Паралімпійських ігор в Україні.

Як відомо, раніше Президент України Віктор Янукович підписав указ, яким визначено чотири пріоритетних напрями для Національних проектів: "Нова енергія", "Нова якість життя", "Нова інфраструктура" та "Олімпійська надія – 2022".

Категория: Новости | Просмотров: 397 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: