Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » «Закарпатської гуморини-2011» Спортивні ігри
20:43
«Закарпатської гуморини-2011» Спортивні ігри

2 квітня у межах «Закарпатської гуморини-2011» у Боздоському парку Ужгорода відбудеться перша закарпатська кумедна олімпіада. Спортивні ігри, які входять до олімпійської програми, проводитимуть у гумористичному стилі. Наприклад, біг на лижах або забіг дівчат на мітлах. Програму гумористичної олімпіади презентували на засіданні Ужгородського прес-клубу.

Як розповів Ростислав Буланов, депутат Ужгородської міської ради, цього року Гуморину проводять вчетверте. Організатори вирішили вивести свято за межі обласного музичного драмтеатру та провести його у міському парку, щоб усі мешканці та гості міста змогли взяти у ньому участь. До того ж, цього разу воно буде безкоштовним, - пише UZHGOROD.net.ua.

Олімпійським видам спорту організатори кумедної олімпіади намагатимуться надати закарпатського колориту. Символом свята стане "олімпійський ведмедик", розміщений на гербі області замість традиційного ведмедя.

На спеціальній сцені буде змагання на кращий анекдот. Окремим шоу стане запалення олімпійського вогню, деталі якого наразі ще узгоджують.

Категория: Новости | Просмотров: 316 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: