Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » за допомогою Олімпіади-2022 в Західній Україні можна «назавжди» вирішити «соціальну проблему зайнятості регіону».
20:48
за допомогою Олімпіади-2022 в Західній Україні можна «назавжди» вирішити «соціальну проблему зайнятості регіону».

Віце-прем'єр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков вважає, що за допомогою Олімпіади-2022 в Західній Україні можна «назавжди» вирішити «соціальну проблему зайнятості регіону».

Про це він заявив 11 квітня у Львові.

«В контексті Євро-2012 від підготовки до Білої Олімпіади слід очікувати синергетичного ефекту. Якщо наша країна отримає честь прийняти ці змагання, немає сумніву, що це будуть кращі змагання в новітній історії Олімпійських ігор», – сказав Колесніков.

Він наголосив, що організація Олімпіади допоможе в Західній Україні створити 100 тис. робочих місць в туристичній галузі, а також 500 тис. робочих місць в суміжних галузях. і це, за словами віце-прем’єра, «назавжди вирішить соціальну проблему зайнятості регіону».

«В 2011 у Львові році буде зданий в експлуатацію новітній аеропорт, пропускна спроможність якого становитиме 2 тис. пасажирів на годину. За рахунок розвитку терміналу ця цифра може бути збільшена до 5 тис пасажирів, що повністю задовольнить потреби Олімпійських ігор. До того ж у 150-км зоні довкола Львова розташовано допоміжні аеропорти: у Луцьку, Тернополі, Івано-Франківську, Ужгороді», – сказав Борис Колесніков.

За його словами, існуюча транспортна інфраструктура забезпечує сполучення не лише Львова з Києвом, але й містами Центральної та Східної Європи.

«І не тільки літаком, але й залізницею. Після запровадження швидкісного залізничного руху до Євро-2012 з Києва до Львова можна буде добратися за чотири з половиною години… Варто звернути увагу і на розгалужену сітку європейських автошляхів, які ведуть до Львова. Наприклад, між Львовом і Краковом відстань лише 320 км, до Праги –848 км, до Москви – 1 320 км», – сказав Колесніков.

Крім того, він зауважив: «Ми повинні пам’ятати, що це справді національний проект. Участь Львова як кандидата – не лише можливість, але й велика відповідальність для всіх львів’ян і всіх мешканців Карпатського регіону», – додав він.

Як інформував ZAXID.NET , 11 квітня у Львові Борис Колесніков заявив, що для досягнення такої амбітної мети як «Олімпійська надія-2022» «ми маємо пройти кілька етапів». Перший етап розпочнеться 1 червня 2011 року. Він триватиме три роки, – повідомив Колесніков 11 квітня під час брифінгу у Львові.

Категория: Новости | Просмотров: 359 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: