Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 18 » Відпочинок у Закарпатті
20:59
Відпочинок у Закарпатті

Відпочинок у Закарпатті

Відпочинок у Закарпатті в пансіонаті "ЕДЕЛЬВЕЙС" - це обдумане рішення, людини, яка хоче отримати максимум за невеликі гроші. Безкоштовні басейни, тренажерний зал, настільний теніс, дитячий ігровий майданчик і багато іншого скрасять ваше дозвілля, а ідеально чисте повітря і прогулянки по горах додадуть вам набагато більше здоров'я, скажімо ніж еслиб ви целій день лежали на лежаках біля моря, і дихали повітрям великого курортного міста наприклад у Криму.

Закарпаття - це край, де варто побувати хоча б раз у житті. З подорожі по Закарпаттю ви привезете різноманітні сувеніри місцевого виробництва, і багато цікавих предметів побуту, які вам обов'язково знадобляться у побуті. Для прикладу візьмемо таке невеличке село, як Іза. Воно є столицею українського лозоплетіння, а вироби місцевих майстрів можна зустріти далеко за кордоном Закарпаття. І взагалі, жителі Карпат є хорошими ремісниками: різьбярами, виноробами, і володіють багатьма іншими професіями, які не зустріти у великих містах.
Літній відпочинок в Закарпатті тягне туристів тим, що в гірських районах Закарпаття в цей період дуже помірна погода і це найкраще місце на Землі, де можна сховатися від шуму й гамору великих містом. Сонце тут не смажить, як на рівнині, але при цьому тут влітку теплом, навіть у нічний час. Річки Закарпаття в літній період порадують прохолодою, і при всьому цьому тут дуже низькі ціни.
А якщо ви вже відпочивали в закарпатських Карпатах влітку, то ви вже знаєте, що найкраще зустріти Новий рік на Закарпатті. І ви зробите правильний вибір, коли знову виберіть ці чарівні гори Карпати для сімейного новорічного відпочинку. Адже тільки тут, в туристичному комплексі «Едельвейс», який знаходиться в селі Сіль, ви зможете недорого зустріти Новий рік і корисно та весело провести час з вашими близькими з безкоштовним закритому басейні.
Але це ще не всі можливості відпочинку в Закарпатті. Після довгої зими, ми, не довго думаючи, збираючи наші валізи і їдемо на відпочинок до Закарпаття на травневі свята. І знову тут нас чекає турбаза «Едельвейс» і його привітний і ввічливий персонал. Тут ви зможете посмажити шашлики на мангалі біля альтанок, які компактно розміщені на території бази, або замовити домашні страви від наших шеф-кухарів, які роблять дивовижні на смак обіди, сніданки і вечері. До всього цього наша турбаза пропонує своїм клієнтам два басейни повністю безкоштовно. Басейн під відкритим небом, який знаходитися на території комплексу і закритий басейн, який знаходиться в приміщенні бази.

Категория: Карпаты | Просмотров: 418 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: