Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 19 » Україні Зимових Олімпійських Ігор -2022 оголосив про початок інтернет-голосування за офіційний логотип заявки Львова
00:39
Україні Зимових Олімпійських Ігор -2022 оголосив про початок інтернет-голосування за офіційний логотип заявки Львова

Оргкомітет з підготовки з підготовки заявки на проведення в Україні Зимових Олімпійських Ігор -2022 оголосив про початок інтернет-голосування за офіційний логотип заявки Львова на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2022-го року.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова оргкомітету з підготовки заявки на проведення в Україні Зимових Олімпійських Ігор-2022 віце-прем'єр міністр України Олександр Вілкул.

На створення такого логотипу дизайнерів надихнули традиційні символи українських писанок та вишиванок. Також у логотипі використовується снігова візерункова тематика та кольорова гама.

Джерелом натхнення для цього логотипу стали народні танці, крижинки, орнаменти писанок та олімпійський лавровий вінок. Логотип поєднує елементи снігової тематики та народних танців.

 

Ключові елементи, які надихнули дизайнерів на створення цього логотипу, це кольори національного прапору, лев, як символ Львова та гори Карпати. Тож він виконай у синьо-жовтій гамі, а в зображенні проглядається силует лева та гір.

Для створення цього логотипу дизайнери черпали натхнення з атмосфери та шарму Львові. А також його архітектури та мешканців, особливо молоді. Зображення покликане уособлювати унікальність, динамічність та практичність міста, його мешканців та самої заявки на Олімпіаду-2022.

 

Тут можна дізнатися, що надихнуло його творців, а також побачити, як можна використати даний графічний символ. Для цього необхідно навести курсор на відповідний варіант.
Логотипи розробила американська дизайнерська компанія «North design», в активі якої робота над логотипами заявок на право проведення багатьох чемпіонатів світу, олімпійських та паралімпійських ігор. Зокрема ця компанія працювала над заявками на олімпіаду в Сочі,  Чемпіонату світу з футболу-2018 в Москві, а також літніх олімпійських ігор в Чикаго-2016 року та Молодіжних олімпійських ігор в Москві-2010.

Нагадаємо, 15 листопада 2013 року  Міжнародний олімпійський комітет офіційно оголосив остаточний список претендентів на проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року. За право проводити Ігри змагатимуться Казахстан (Алмати), Швеція (Стокгольм), Норвегія (Осло), Китай (Пекін), Польща (Краків) і Україна (Львів).  А 28 листопада 2013 року У Львові презентували проект заявки України на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року.
Категория: Новости | Просмотров: 682 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: