Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » «У межах підготовки до Зимової Олімпіади 2022 року потрібно визначити усі можливі точки для проведення ігор в Карпатах»
20:46
«У межах підготовки до Зимової Олімпіади 2022 року потрібно визначити усі можливі точки для проведення ігор в Карпатах»

«У межах підготовки до Зимової Олімпіади 2022 року потрібно визначити усі можливі точки для проведення ігор в Карпатах», – вважає голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк.

 

«З врахуванням досвіду Зимових Олімпійських Ігор 1980 року в Лейк-Плейсід (США), де змагання проходили в радіусі 200 миль від основного центру, вважаю за необхідне створити робочу групу, яку очолював би віце-прем’єр України, шановний пан Колесніков, з провідних спеціалістів з зимових видів спорту, які визначили б усі найбільш підходящі точки в Карпатах для тих чи інших видів спорту, і на основі експертних оцінок визначити подальшу стратегію будівництва інфраструктури», - зазначив Вишиванюк 11 квітня під час розширеного засідання регіонального комітету з економічних реформ щодо розвитку спортивної та туристичної інфраструктури в контексті реалізації Національного проекту «Олімпійська надія - 2022» у Львові, звертаючись до Президента України Віктора Януковича.

За його словами, центральними містами для Олімпіади 2022 року мають бути Львів та Ужгород. Водночас він додав: «Безперечно, Львівщина заслуговує на роль лідера, але я хотів би, щоб при підготовці програм «Олімпійська надія-2022» були враховані всі можливі точки, які є в горах Карпатах. Я вважаю, що це буде правильно».

Як інформував ZAXID.NET , під час засідання Віктор Янукович наголосив, що необхідною умовою для проведення в Україні Зимових Олімпійських ігор 2022 року є успішне проведення Євро-2012 і запевнив, що міністри нестимуть персональну відповідальність за належну підготовку до футбольного чемпіонату Європи.

Категория: Новости | Просмотров: 315 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: