Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » проведення Зимових Олімпійських Ігор 2022 року
22:15
проведення Зимових Олімпійських Ігор 2022 року

Найближчим часом у Львівській області створять оргкомітет з підготовки до подачі заявки на проведення Зимових Олімпійських Ігор 2022 року, повідомив заступник голови Львівської ОДА Іван Груник.

«Ми створюємо оргкомітет, до якого увійдуть голова Львівської ОДА Михайло Костюк, мер Львова Андрій Садовий і голова обласної ради Петро Колодій. Потім будуть, відповідно, робочі групи. Вони будуть працювати безпосередньо з Національним олімпійським комітетом України, а НОК буде працювати з Міжнародним олімпійським комітетом», - розповів Іван Груник у коментарі для ZAXID.NET6 лютого.

Своєю чергою начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода на запитання ZAXID.NET, коли саме такий комітет зможе розпочати роботу, відповів: «Ми вже готуємо розпорядчі документи. Я думаю, що це буде найближчим часом. Голова ОДА дасть вказівку. Це – не справа місяців».

За його словами, працювати в оргкомітеті будуть також керівники профільних управлінь, представники силових структур тощо.

Як інформував ZAXID.NET, торік голова Львівської ОДА Михайло Костюк повідомив, що для проведення Олімпіади-2022 на Львівщині необхідно 8 мільярдів євро.

Також в жовтні минулого року повідомлялося, що для підготовки до «Олімпіади-2022» буде створено окремий спеціальний орган, який очолить віце-прем'єр Борис Колесніков.

Категория: Новости | Просмотров: 350 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: