Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » проведення Олімпійських ігор у 2022 році
22:01
проведення Олімпійських ігор у 2022 році

12 квітня у Львові члени Національного олімпійського комітету (НОК) розкажуть про підготовку України до подання заявки на проведення Олімпійських ігор у 2022 році.

Про це розповів президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка після зустрічі з Віктором Януковичем, повідомили у прес-службі глави держави.

Як сказав Бубка, на нараді у Львові будуть сплановані подальші кроки, необхідні для подання наступного року цієї заявки.

«Участь глави держави в нараді щодо Олімпіади-2022 є підтвердженням зацікавленості влади у проведенні такого масштабного спортивного заходу», – сказав Сергій Бубка.

Президент НОК також зазначив, що Львів є дуже цікавим містом у контексті можливого проведення Олімпіади-2022. «Коли ми залучали іноземних експертів щодо допомоги у розробці плану підготовки, вони були вражені цим чудовим і красивим містом. Нам дуже приємно, що є таке місто, що є недалеко від нього Карпати - і все це ми повинні ув’язати в одну концепцію, в один майстер-план», - сказав С.Бубка.

Нагадаємо, 12 квітня до Львова з робочим візитом прибуде президент УЄФА Мішель Платіні. Заплановано, що президент УЄФА зустрінеться із регіональними ЗМІ та проведе засідання Наглядової ради УЄФА з питань підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Раніше голова Адміністрації Президента Сергій Льовочкін сказав, що Віктор Янукович 12 квітня візьме участь у відкритті нового терміналу Міжнародного аеропорту у Львові, однак на минулому тижні з’явилася інформація, що Віктор Янукович може не приїхати до Львова.

Категория: Новости | Просмотров: 367 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: