Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » На Тернопільщині з обласного бюджету планують виділити кошти на реконструкцію біатлонної траси
20:48
На Тернопільщині з обласного бюджету планують виділити кошти на реконструкцію біатлонної траси

На Тернопільщині з обласного бюджету планують виділити кошти на реконструкцію біатлонної траси та стрільбища в с. Підгородньому, а також санної траси у м. Кременці.

Кошти планують залучати також з бюджетів Тернопільського та Кременецького районів.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Тернопільської обласної ради, розпорядження про створення відповідної робочої групи з розвитку зимових видів спорту підписав голова обласної ради Олексій Кайда.

На його думку, Тернопільщина має великі шанси, у випадку проведення в Україні зимової Олімпіади-2022, приймати у себе змагання з біатлону та санного спорту. А тому він дав доручення керівникам цих об’єктів розробити презентації закладів з метою включення їх у національний проект «Олімпійська надія-2022» та інвестиційні проекти розвитку кожного вагомого спортивного об’єкту краю.

Він також зазначив, що в області є потреба спортивного інтернату, оскільки такого наразі немає.

«Дітям доводиться щодня добиратись по 40-60 кілометрів на тренування, а це не сприяє ні росту спортивного запалу в юних спортсменів, ні загалом бажанню займатись спортом», - наголосив Олексій Кайда на нараді.

Тому обласна рада вивчає можливість створення такого навчального закладу у Великих Гаях.  

Нагадаємо, єдина в Україні тернопільська навчально-тренувальна база санного спорту «Кременець» має статус бази олімпійської та параолімпійської підготовки.

Категория: Новости | Просмотров: 394 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: