Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Львівські спортсмени – кандидати на участь у Перших зимових юнацьких олімпійських іграх
20:40
Львівські спортсмени – кандидати на участь у Перших зимових юнацьких олімпійських іграх

Львівські спортсмени – кандидати на участь у Перших зимових юнацьких олімпійських іграх – зберуться 29 грудня у Новояворівську. Після ретельного відбору було визначено претендентів на поїздку до австрійського Інсбруку 2012 року.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Львівської ОДА, молодші за 18 років спортсмени з гордістю представлятимуть Львівську область. Зокрема, шанси вибороти путівки мають представники санного й гірсько-лижного видів спорту, а також молода біатлоністка і юнак з лижних перегонів. Разом з ними наступні два роки посилено готуватимуться і вихованці спортивної школи «Янтар» з Новояворівська. Вимоги до участі на всесвітніх іграх будуть дуже жорсткими, тому не всі з них зможуть потрапити на престижні змагання.

Втім, поїздка буде у 2012 році, а цієї середи, 29-го грудня, усі претенденти отримають офіційні сертифікати кандидатів на участь в олімпійських іграх. Обласне відділення Національного олімпійського комітету надасть їм грошові премії. Від заступника голови ЛОДА спортсменам вручать спортивне взуття. А Льодова арена у Новояворівську надасть юним спортсменам можливість безкоштовно кататись на ковзанці.

Категория: Новости | Просмотров: 452 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: