Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Лише подання заявки на проведення Зимової Олімпіади 2022 року дозволить Львову збільшити річний потік туристів з 1 млн до 2 млн осіб
20:45
Лише подання заявки на проведення Зимової Олімпіади 2022 року дозволить Львову збільшити річний потік туристів з 1 млн до 2 млн осіб

Лише подання заявки на проведення Зимової Олімпіади 2022 року дозволить Львову збільшити річний потік туристів з 1 млн до 2 млн осіб, а відтак збільшити прибутки міста від туризму на 120 млн доларів США, заявив керівник Державного агентства з інвестицій і керівництва національними проектами України Владислав Каськів.

«Сам факт публічного позиціонування міста Львова кандидатом на проведення Олімпійських ігор гарантує ріст туристичних потоків більш, ніж у два рази. Якщо це буде лише в два рази – в нашому випадку, з одного мільйона туристів до двох мільйонів в рік вже в 2015 році – це може Львів наблизити до омріяної мети у порівнянні з Краковом – це 10-12 мільйонів туристів в рік. Вже це прямо дає місту збільшення доходів на 120 млн в рік. Саме тому Львів виграє від цього», - зазначив Каськів 11 квітня під час розширеного засідання регіонального комітету з економічних реформ щодо розвитку спортивної та туристичної інфраструктури в контексті реалізації Національного проекту «Олімпійська надія - 2022» у Львові за участі Президента України Віктора Януковича.

Владислав Каськів зазначив, що лише підготовка до подання олімпійської заявки допоможе залучити 1,5 млрд доларів США якісних інвестицій, створити до 130 тис. робочих місць, збільшить кількість місць в готелях від трьох до п’яти зірок – з існуючих 6 290 до 23 310 (у відповідності до вимог МОК), створити як мінімум дві міжнародні траси для гігантського слалому, тощо. Відтак в Україні, за його словами, з’являться найбільші в Центрально-Східній Європі гірськолижні курорти.

«Для України загалом це, звичайно, покращить її імідж і привабливість, перетворить українські Карпати з околиці європейського туризму на його центр», - додав Каськів.

Як зазначив керівник Державного агентства з інвестицій і керівництва національними проектами, будівництво відповідної інфраструктури загалом потребуватиме залучення 3,5 млрд дол. США інвестицій. Розрахунки, за його словами, мають бути готові до середини літа, а бізнес-план – восени.

Також Владислав Каськів наголосив, що досвід підготовки до Євро-2012 показав, що діяльність із залучення інвестицій потрібно буде відділити від процесу засвоєння державних коштів.

Як інформував ZAXID.NET , під час засідання Віктор Янукович наголосив, що необхідною умовою для проведення в Україні Зимових Олімпійських ігор 2022 року є успішне проведення Євро-2012 і запевнив, що міністри нестимуть персональну відповідальність за належну підготовку до футбольного чемпіонату Європи.

Категория: Новости | Просмотров: 358 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: