Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 17 » Івано-Франківські митці експонують свої роботи в Єпархіальному музеї Трускавця :.
20:44
Івано-Франківські митці експонують свої роботи в Єпархіальному музеї Трускавця :.

3 червня 2010 року в Єпархіальному музеї відкрилась виставка, картин чотирьох митців, членів Національної спілки художників України з Івано-Франківська. Жанри та стилі робіт художників є різні. У багатьох містах України було проведено близько 20-ти їхніх виставок, а от трускавчани та гості міста вперше мають можливість побачити найкращі роботи митців, які були створені протягом останніх років.На початку квітня цього року дрогобичани теж мали можливість  бачити ці роботи у Палаці мистецтв.

Серед учасників виставки є дрогобичанин Володимир Лукань - художник, мистецтвознавець, доцент кафедри образотворчого мистецтва ім.М.Фіголя Прикарпатського національного університету. Працює в галузі ікономалярства на склі, живопису, графіки, декоративно-прикладного мистецтва. У його творчості переважає іконопис на склі з відчутним переосмисленням традиційної української ікони.Більша частка робіт, що експонуються в музеї належать саме перу цього художника.

Роботи інших митців - Богдана Бринського, Олега Чуйка, та Миколи Павлюка такоє є цікавими, глибинними та неоднозначними. Ці художники вражають не тільки тим, що і як вони роблять, але й молодим світосприйняттям, оригінальністю авторської позиції та свіжістю, яка не «стирається» з роками.
Категория: Карпаты | Просмотров: 328 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: