Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Цього року має розпочатися будівництво льодового стадіону у Львові
22:18
Цього року має розпочатися будівництво льодового стадіону у Львові

Цього року має розпочатися будівництво льодового стадіону у Львові. Такі капітальні інвестиції передбачені попереднім техніко-економічним обґрунтуванням, яке 2012 року затвердив Кабмін для підготовки до Олімпіади-2022.

Про це ZAXID.NET повідомили у відповідь на інформаційний запит у Державному агентстві з інвестицій та управління національними проектами України. У листі за підписом першого заступника голови агентств Миколи Стеблинського зазначено, що також цього року заплановано стимулювати розбудову готельної інфраструктури, «оскільки Міжнародний олімпійський комітет має значно вищі стандарти щодо кількості номерів, ніж УЄФА», будівництво і ремонт доріг на Львівщині і Закарпатті.

«На 2013 рік рекомендовано створити організаційну структуру для контролю і координації передзаявочної фази – Передзаявочного комітету», – зазначають в держагентстві. Цей орган має розробити проект змагальних і не змагальних об’єктів, транспортну концепцію, підготувати концепцію проживання, а також проекти бюджету оргкомітету Олімпіади, бюджетів будівництва, оцінку соціально-економічного впливу та першу оцінку впливу на навколишнє середовище.

Остаточні рішення щодо заходів з підготовки проекту «Олімпійська надія-2022», наголошують в держагентстві, прийматиме компетентний орган, який має бути створений, згідно з розпорядженням Кабміну та який 2014 року готуватиме заявку на отримання права Україною проводити Зимові олімпійські ігри.

Як інформував ZAXID.NET, 2010 року екс-керівник Львівського відділення Національного Олімпійського комітету України Микола Кміть повідомляв, що до подання Україною заявки на конкурс проведення Олімпійських ігор 2022 року буде завершено 50% робіт із будівництва об’єктів до Олімпіади. Дата подачі заявки – 2014 рік.

Додамо, президент України Віктор Янукович запевнив влітку 2011 року, що Україна вже почала готувати спортивну інфраструктуру, необхідну для проведення в Карпатах зимової Олімпіади-2022.

Категория: Новости | Просмотров: 441 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: