Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Чинна влада хоче закінчити усі українські об’єкти до Євро-2012 у наступному році, в зв’язку із чим вивільниться достатньо багато коштів для
20:38
Чинна влада хоче закінчити усі українські об’єкти до Євро-2012 у наступному році, в зв’язку із чим вивільниться достатньо багато коштів для

Чинна влада хоче закінчити усі українські об’єкти до Євро-2012 у наступному році, в зв’язку із чим вивільниться достатньо багато коштів для підготовки до подання заявки на проведення у Львові зимової Олімпіади у 2022 році. Про це сьогодні, 23 грудня, на прес-конференції у Львові заявив віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков.

"З весни 2012 року почнеться будівництво об’єктів до подачі заявки на львівську Олімпіаду 2022 року. Але я хочу підкреслити, що держава буде фінансувати нетуристичні види, тобто держава збудує бобслейні траси, біатлонні, стрибки з трампліну – безумовно. Олімпійські селища побудує бізнес – ми проведемо відповідний конкурс", - повідомив він.

"У нас є час. Якщо заявка буде задоволена, то у нас буде шість років для проведення робіт. Відповідно, ми зможемо працювати не у пожежному порядку… і провести Олімпіаду на дійсно дуже високому рівні", - наголосив урядовець.

Відповідаючи на запитання, якого саме фінансування вимагатиме підготовка Олімпіади, Борис Колесніков не зміг назвати точної цифри, але вказав на те, що зимові олімпійські ігри у Ванкувері коштували 11 млрд доларів.

"Якщо вкладати мільярд доларів на рік у розвиток і підготовку, то ці гроші повернуться – через туризм, через спортивні змагання. Якщо вкладати по мільярду доларів на рік, то це буде дуже хороша Олімпіада", - зазначив він, уточнивши, що має на увазі період з 2012 по 2021 роки.

Як інформував ZAXID.NET , сьогодні під час робочої наради із керівництвом міста Львова та області Колесніков розповів, що в разі прийняття заявки Львова на проведення ЗОІ у 2022 році будуть збудовані два Олімпійські селища – у Львові та в Тисовці і Славському.

Категория: Новости | Просмотров: 373 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: