Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Австрія готова ділитися з Україною досвідом у підготовці та проведенні масштабних спортивних заходів,в тому числі змагань з гірськолижного с
22:16
Австрія готова ділитися з Україною досвідом у підготовці та проведенні масштабних спортивних заходів,в тому числі змагань з гірськолижного с

Австрія готова ділитися з Україною досвідом у підготовці та проведенні масштабних спортивних заходів,в тому числі змагань з гірськолижного спорту. «Австрія могла б передати українським експертам свої ноу-хау», – сказав 12 лютого не прес-конференції у Львові Торговий радник Посольства Австрії в Україні Грегор Постль.

Він поінформував, що наступного тижня до австрійського м. Шладмінг, де зараз проходить Чемпіонат світу з гірськолижного спорту, приїде на семінари делегація представників влади Львова та Києва, олімпійських комітетів, спортивних асоціацій та туризму, в тому числі фахівці з підготовки інфраструктури до Олімпіади-2022.

«Однією з тем буде про те, як можна використовувати курорти зимового відпочинку впродовж року, як організовувати рекламу, щоб залучати туристів з різних країн», - сказав Грегор Постль.

З його слів, українській стороні розкажуть про те, яке оснащення потрібне для масштабних змагань із зимових видів спорту, як організовувати масові заходи у невеликих містечках, «де звично по дорозі за годину проїжджає 50 автомобілів, а в час великих заходів їх там до тисячі».

Також австрійські експерти проведуть навчання щодо питань безпеки, укріплення лижних спусків для уникнення лавин, щодо правильної забудови міс3евості – аби уникнути зсувів.

«Все це в тому числі пов’язано з підготовкою до Олімпіади-2022. Якщо Україна подаватиме заявку, щоб її прийняли, треба провести додаткову роботу вже зраз», – зауважив Грегор Постль.

Як інформував ZAXID.NET, найближчим часом у Львівській області створять оргкомітет з підготовки до подачі заявки на проведення Зимових Олімпійських Ігор 2022 року.

Додамо, торік голова Львівської ОДА Михайло Костюк повідомив, що для проведення Олімпіади-2022 на Львівщині необхідно 8 мільярдів євро.

Також в жовтні минулого року повідомлялося, що для підготовки до «Олімпіади-2022» буде створено окремий спеціальний орган, який очолить віце-прем'єр Борис Колесніков.

Категория: Новости | Просмотров: 451 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: