Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 18 » Зимовий відпочинок в Карпатах
21:04
Зимовий відпочинок в Карпатах

Зимовий відпочинок в Карпатах

Пропонуємо вам хоч на кілька днів зануритися в казковий світ Карпат, величних гір і древніх легенд. Карпати славляться чудовими гірськолижними курортами, такими як Буковель, Драгобрат, Славське, Яремча, Ворохта..., де вас радо зустрінуть і зроблять ваш відпочинок справді незабутнім. Карпати славляться пишністю природних ресурсів та чудодійними лікувальними оздоровницями. Найчистіше гірське повітря, прекрасні незабутні краєвиди, добродушність і тепло місцевих жителів зроблять ваш відпочинок воістину незабутнім.

Відпочинок в зимових Карпатах - це і величезна кількість гірськолижних баз і бальнеологічні курорти з відкритими басейнами, де можна купатися цілий рік, навіть у люті морози.

Особливою популярністю в зимовий час користуються такі гірськолижні курорти як Буковель, Драгобрат, Славське. Тут створені всі умови для повноцінного відпочинку. Кожен може на свій смак вибрати відповідне для нього місце: траси для початківців, або спуски для професіоналів з ​​високим рівнем складності. Для любителів сноубордів є підготовлені траси. Також можна покататися на санках і на ковзанах. А для любителів піших прогулянок створено маршрути по засніженому зимовому лісі, де ви можете самі погодувати білочку, побачити заячий слід і насолодитися тишею цієї казкової природи.

Ціни в Карпатах залежать від декількох факторів: це місце де ви будете відпочивати (готелі, бази відпочинку, приватний сектор), близькість до підйомника, рівень комфортності. Найдорожчий курорт Буковель, тут кілька лижних трас і декілька підйомників. Прокат лиж, послуги інструкторів для початківців лижників - все створено тут для вашого незабутнього відпочинку. Трохи дешевше відпочинок в Драгобраті та Славському. У Ворохті ви можете покататися з трампліну, на якому тренуються українські спортсмени. Дуже красива зимова Яремча.

Тут ви можете купити різноманітні сувеніри та подарунки, хутра, килими і теплі ковдри, національний одяг, вишиванки. Особливо своєю різноманітністю славиться базар у Яремче. У вас є прекрасна можливість познайомитися з самобутньою, різноманітною і дуже смачною національною їжею. Добродушність місцевих жителів ви ще довго будете згадувати найтеплішими словами і вам ще раз захочеться побувати в цьому дивно красивому і величному краї - в Карпатах.

Зимовий відпочинок в Карпатах - це отримання адреналіну і заряд енергії на весь рік. Зробіть такий подарунок для себе і своїх близьких.

Категория: Карпаты | Просмотров: 423 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: