Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 19 » Заявку України на Олімпіаду 2022 готують експерти
19:38
Заявку України на Олімпіаду 2022 готують експерти

Заявку України на Олімпіаду 2022 готують експерти

  • Для розробки і просування заявки України на проведення у 2022 року зимових Олімпійських ігор залучено найкращих світових фахівців, які готували переможні заявки для Лондона, Пекіна, Ванкувера, Сочі і Пхенчхан. Про це заявив Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул сьогодні, 21 серпня, під час засідання організаційного комітету за участі представників центральних виконавчих органів влади та представників федерацій зимових видів спорту.

    ArticleImages_2930_IMG_8922.jpg«Міжнародні експерти зараз вивчають карпатські регіони, де будуть розміщуватись спортивні об'єкти Олімпіади 2022, а до кінця вересня повинні надати рекомендації щодо удосконалення попереднього техніко-економічного обґрунтування (предТЕО), яке було затверджено Кабінетом міністрів України ще в 2012 році», - розповів Віце-прем’єр.

    У предТЕО входить загальна концепція ігор, що включає розміщення спортивних об'єктів: снігова зона в Тисовці, гірськолижна арена у Воловці, льодова зона у Львові, а також транспортне забезпечення, готелі та сервіс. Будівництво об’єктів буде відбуватися в рамках державно-приватного партнерства.

    «Ми не просто готуємо заявку на проведення в Україні Зимової Олімпіади 2022 року. Ми реалізуємо Олімпійську мрію, яка об'єднає країну. Організація спортивних свят спорту світового рівня дає потужний імпульс підвищенню міжнародного іміджу України, розвитку її туристичного потенціалу, в тому числі - внутрішнього. Проведення Зимової Олімпіади в Карпатському регіоні стане каталізатором розвитку економіки західних регіонів. Зокрема, це створить нові робочі місця і сприятиме поверненню в нашу країну українців, які працюють за кордоном», - сказав Олександр Вілкул.

    Україна планує проведення Зимових Олімпійських Ігор-2022 у Львові, Тисовці (Львівська область) та Боржаві (Закарпатська область).

    «Олімпійські та Паралімпійські зимові ігри 2022 в Україні мають потенціал стати дуже позитивним стимулом для спорту, інфраструктури та багатьох соціально-економічних ефектів. Вони є поштовхом модернізації регіону і залишать спадщину для майбутніх поколінь. Велике значення має ретельне планування ігор та інвестиції в правильному напрямку, а також усвідомлення специфіки регіону», - сказав Гернот Ляйтнер, експерт робочої групи.

Категория: Новости | Просмотров: 408 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: