Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 18 » Відпочинок в Карпатах
21:01
Відпочинок в Карпатах

Відпочинок в Карпатах

Завжди, в усі віки і часи, людина прагнула до поліпшення фізичного здоров'я, до знаходження гармонії душі і тіла. Саме єднання з природою, дарує відчуття душевного спокою і самопізнання.

Карпати щороку ваблять до себе туристів, які бажають відпочити від шаленого темпу міського життя і просто змінити обстановку, залишивши всі свої проблеми вдома. Вони мають рацію на всі сто відсотків, тому що українські Карпати - один з найцінніших природних і лікувальних ресурсів.

Сімейний відпочинок в Карпатах - це те, що потрібно кожній родині, щоб набратися позитивних емоцій, згуртувати і зміцнити родинні стосунки. Відпочинок в горах кардинальним чином відрізняється від будь-якого іншого виду відпочинку. Гори заворожують і заспокоюють, вони наповнюють людину позитивною енергією. Не завжди у людей є достатньо часу для повноцінного спілкування всією сім'єю; деколи, уваги рідним, особливого дітям, катастрофічно не вистачає. Дні, проведені в цій чудовій місцевості, запам'ятаються надовго, і щастя повернеться в сім'ю.

У Закарпатті немає поняття «не сезон». Влітку відпочиваючих радує пишна, соковита зелень, велика кількість грибів, ягід і квітів. Природа приголомшлива, до того ж сьогодні дуже популярний напрямок зелений туризм. Маса екскурсій, розваг, подорожей і активних ігор чекають гостей.

Відпочинок в зимовий період не менш насичений і цікавий. Величні гірські вершини і хребти, смереки, що йдуть в небо і сніжні покрови заворожують погляд. До того ж, це дивовижна можливість спробувати свої сили в гірськолижному туризмі і отримати заряд енергії та адреналіну.

Але і це ще не все. Чому потрібно зробити вибір на користь гірського відпочинку, якщо порівнювати його з морем? Переваги однозначно є:

  • - відпочинок в Карпатах не так сильно б'є по кишені (цей факт дуже радує);
  • - розвинена інфраструктура та висока якість комфорту і обслуговування;
  • - на морському курорті практично всі пляжі платні, та й плата береться практично за все. У Карпатах все значно дешевше, це стосується і ціни на продукти харчування;
  • - в Карпатах відмінний, лагідний клімат. Дуже спекотна погода на півдні призводить до відчуття дискомфорту, і як наслідок, людина може отримати сонячний удар. Та й плюс до всього сонячна радіація дуже шкідлива для організму;
  • - в горах течуть кристальні річки, а люди вдихають надзвичайно корисне та чисте повітря. Чого ніяк не скажеш про погану екологію морського курорту.
Відпочинок в Карпатах - життя, цікава, насичена і цікава!
Категория: Карпаты | Просмотров: 413 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: