Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » українські Карпати є підходящим місцем для проведення зимових Олімпійських ігор в 2022 році.
22:20
українські Карпати є підходящим місцем для проведення зимових Олімпійських ігор в 2022 році.

Посол Швейцарії в Україні Крістіан Шененберг вважає, що українські Карпати є підходящим місцем для проведення зимових Олімпійських ігор в 2022 році. Про це він сказав, відповідаючи на запитання, як він оцінює ідею спільного проведення Україною, Польщею й Словаччиною зимової Олімпіади в Карпатах з боку України.

 "Організатори усвідомлюють, що з відповідними технологіями вони можуть зробити ігри майже де завгодно, і я думаю, що Карпати є досить підходящими для цього за своїми природними ознаками", - сказав Шененберг.

При цьому він зазначив, що Швейцарія почала проводити в Карпатах кілька проектів, спрямованих на розвиток регіону.

Зі слів посла, до таких проектів ставляться програми із запобігання повеней за дощової погоди, на що виділяється спеціальне фінансування, а також проектування туристичних шляхів для мандрівників, які захоплюються походами з наметами в горах.

При цьому всі проекти спочатку проходять випробний термін перед своїм запуском.

Говорячи про досвід Швейцарії, дипломат повідомив, що у Швейцарії була ідея подати заявку на участь країни в проведенні Зимових Олімпійських ігор 2022 року, але пізніше на референдумі жителі Швейцарії відмовилися від цієї ідеї через надмірні витрати, які можуть торкнутися їхніх доходів через систему оподатковування.

Швейцарія проводила зимову Олімпіаду в 1928 і 1948 роках.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2013 року президент Віктор Янукович заявив, що українська влада розглядає можливість спільного проведення зимової Олімпіади 2022 року разом з Польщею та Словаччиною, зауваживши, що обговорював таку можливість з президентами цих країн під час візиту до польської Вісли 20-21 лютого.

Зимова Олімпіада відбудеться у 2022 році, а розгляд заявок від країн, які хочуть провести цей захід, відбудеться у 2014 році. Щоб здобути право проведення зимової Олімпіади, Україна через два роки повинна мати максимальний набір аргументів для цього.

Нагадаємо, 9 вересня 2012 року уряд затвердив техніко-економічне обґрунтування Національного проекту «Олімпійська надія - 2022». Столицею майбутньої Олімпіади визначено місто Львів.

Віктор Янукович, ще у квітні, розповідаючи про підготовку до Зимової Олімпіади в 2022 році, зазначив, що цей проект напряму пов'язаний з Євро-2012. «Якщо Україна добре здасть цей іспит і належно підготує інфраструктуру, то зможе показати світу, що вона відповідає тим п’ятьом зіркам якості та гостинності, яких планує досягнути. От тоді Олімпійська надія 2022 стане реальністю».

Додамо, що ДП «Олімпійська надія – 2022» 1-2 жовтня 2012 року уклало угоди на розробку техніко-економічного обґрунтування створення спортивно-туристичної інфраструктури в Карпатах для проведення зимових Олімпійських ігор. Вартість угод склала 821 тис. євро.
Категория: Новости | Просмотров: 382 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: