Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 19 » Україна стала членом Всесвітньої федерації керлінгу
19:37
Україна стала членом Всесвітньої федерації керлінгу

Україна стала членом Всесвітньої федерації керлінгу

  • Українська асоціація керлінгу стала членом Всесвітньої федерації керлінгу (ВФК). Таке рішення було прийнято під час ІІ Всесвітнього конгресу керлінгу, що відбувся днями у столиці Данії Копенгагені. Окрім України, членство у ВФК отримали асоціації Ізраїлю та Грузії. Про це повідомляє офіційний сайт Всесвітньої федерації керлінгу.

    «Керлінг стає дедалі популярнішим у світі, тому на даному етапі важливою є робота над розвитком цього олімпійського виду спорту в Україні. Потрібно також сконцентрувати зусилля на ознайомленні та зацікавленні цим спортом українців. У керлінг цікаво грати та спостерігати, а віковий діапазон людей, які його практикують, можна порівняти хіба що з гольфом. В «шахи на льоду», як ще інколи називають керлінг, сьогодні вже грають у більше, ніж 50 країнах, включаючи навіть Австралію, Нову Зеландію та Бразилію. В Україні є всі умови для розвитку цього виду спорту», - розповів  спортивний директор Громадської спілки «Олімпійська надія» Олександр Кучерявий.

    Нагадаємо, що керлінг  входить до програми Зимових Олімпійських ігор з 1998 року – саме в Нагано були розіграні перші золоті медалі з цього виду спорту.  Якщо Львів переможе у боротьбі за право проводити Зимову Олімпіаду 2022 року, то згідно із попередніми планами арена для проведення змагань з керлігу, як і решта об’єктів для змагань на льоду, буде розміщена у Львові.

Категория: Новости | Просмотров: 394 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: