Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 19 » У Львові презентували проект заявки України на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року
00:32
У Львові презентували проект заявки України на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року

У Львові презентували проект заявки України на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року. Презентація відбулася під час Туристичного форуму «Перемагай з Левом» 28 листопада. Серед слухачів – лідери туристичного бізнесу, готельєри, ресторатори, представники авіаоператорів та фірм сфери обслуговування.

Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як розповів під час виступу виконавчий директор Заявкового комітету Львів-2022 Валерій Жалдак, олімпійська заявка – це, перш за все, можливість заявити про Україну та Львів на увесь світ.

«Це також інфраструктура, яка потрібна українцям, незалежно від заявки, і можливість об’єднати країну навколо Олімпійської мрії», - зазначив один із керівників Заявкового комітету.

У своїй презентації він розповів гостям туристичного форуму про графік підготовки заявки, суперників Львова, а також саму концепція можливого проведення зимових ігор.

«Якщо Львів отримає право проводити Олімпіаду-2022, після неї залишиться величезна спадщина у вигляді олімпійського парку, який легко можна буде трансформувати в новий сучасний мікрорайон міста. Буде готова потужна спортивна інфраструктура, що стане базою для спортсменів та туристів із 5 країн, які оточують Карпати. Неоціненна буде людська спадщина, а це нові вміння, унікальний досвід для атлетів, тренерів, журналістів та спортивних менеджерів», - наголосив Валерій Жалдак.

Нагадаємо, 15 листопада Міжнародний олімпійський комітет офіційно оголосив остаточний список претендентів на проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року. За право проводити Ігри змагатимуться Казахстан (Алмати), Швеція (Стокгольм), Норвегія (Осло), Китай (Пекін), Польща (Краків) і Україна (Львів).

Категория: Новости | Просмотров: 346 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: