Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 18 » Стати красивішою в Карпатах: скарби природи для жіночої краси
21:06
Стати красивішою в Карпатах: скарби природи для жіночої краси

Стати красивішою в Карпатах: скарби природи для жіночої краси

Поїздка у Карпати зазвичай асоціюється з неповторним відпочинком, активним спортом та яскравими враженнями. І не всі знають, що саме тут можна знайти найкращі засоби для жіночої краси і здоров'я. Після трьох тижнів у горах ваша шкіра може стати ніжною і пружною, волосся здобуде силу та блиск, а обличчя помолодшає на п'ять років! Оздоровчі та відпочинкові центри мають серйозні косметологічні відділення, в яких використовують не лише сучасні методи і засоби, а, в першу чергу, безцінні дарунки природи.

Вода, повітря і лікувальні грязі - основні компоненти косметологічних засобів, подарованих природою Карпат

Чому процедури, спрямовані на відновлення молодості шкіри, оздоровлення та догляд за своєю красою в Карпатах дають неймовірний і видимий ефект? Причина проста: саме тут природа дарує нам свої фантастичні натуральні скарби. Основні компоненти, які входять до комплексу засобів догляду за жіночою красою, тут можна брати в необмежених кількостях:

  • Повітря Карпат. Жінки, які дбають про своє здоров'я і красу, добре знають, що дуже важливим елементом для покращення зовнішнього вигляду є кисень. Існує навіть спеціальний метод омолодження - озонотерапія. Кисень вводять різними способами, включаючи ін'єкційний метод і крапельниці. Тут, в Карпатах, повітря настільки насичене киснем, що від його кількості навіть крутиться голова. Просто подихати кілька тижнів таким повітрям буде неймовірно корисно;
  • Лікувальні грязі. Мінеральний склад і властивості місцевих глиняних родовищ та інших грязевих сумішей вражають: косметичні маски, обгортання всього тіла насичують шкіру корисними мікроелементами, забирають зайві жири та посилюють кровообмін. В багатьох готелях, санаторіях та відпочинкових комплексах є спа-центри, в яких пропонують такого типу процедури. Шкіра після них стає оксамитовою і ніжною;
  • Мінеральні води. Зовнішній вигляд тісно пов'язаний з внутрішнім здоров'ям. Цілюща мінеральна вода, насичена необхідними мінералами і солями, очищає і оздоровлює організм, і вже через два тижні ефект можна побачити і ззовні. Свіжа, красива шкіра природнього ніжного кольору - перший і найочевидніший прояв такого оздоровлення в Карпатах.
  • Термальні джерела та соляні шахти. Позитивний вплив мікроклімату, який є у соляних шахтах, неймовірно корисний. В багатьох оздоровчих центрах Карпат облаштовують соляні кімнати, стіни яких повністю створені з природніх солей, здобутих на цій землі. Одна година відпочинку у такій зоні прирівнюється до трьох днів на морському узбережжі. Позитивно впливають такі процедури на шкіру, зміцнюють волосся, додають йому сил і енергії.

Старовинні карпатські методи догляду за жіночою красою

Ще одне багатство Карпат - буйство духмяних трав, квітів і дерев. Їх неймовірні цілющі властивості дуже корисні для людей. У народних косметичних засобах частіше за все використовують саме різні настої цих трав, або їх екстракти. Ось декілька цікавих рецептів для красивої шкіри та волосся:

  • Хвойна маска для обличчя. Гілки хвої карпатської смереки або сосни подрібнюють у міксері, розташовують між двома шарами легкої тканини (марлі) і накладають на лице на 15-20 хвилин. Можна використовувати і голки чагарникової сосни, що росте на височині - у ній, до речі, більше вітаміну С, ніж у лимонах чи апельсинах.
  • Листяні настої для волосся. Відварами м'яти, ромашки, чебрецю, іван-чаю дуже корисно ополіскувати волосся після миття. Такий природній «бальзам» додає йому чудового блиску і красивої оксамитової структури.
  • Для догляду за волоссям використовують цілі комплекси рослин, їх квітів і плодів, а також коренів. Карпатські трави мають цілющі властивості. Допомогають вони від випадіння волосся, тьмяне і слабке волосся роблять сильним, міцним та блискучим.

Карпати - чудове місце не лише для відпочинку і оздоровлення, але і для того, щоб подбати про свою красу і зовнішній вигляд. Кілька тижнів, проведених у цьому чарівному куточку України, зроблять вас молодшою, красивішою і чарівнішою!

Категория: Карпаты | Просмотров: 428 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: