Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 16 » Смерть від блискавки :.
18:54
Смерть від блискавки :.

Трагедією закінчилася подорож у Карпати трьох туристів. Близько 11.00 23 липня в головне управління МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про загибель та травмування туристів.

Трагедія сталась на стежці між Менчулом та Бребенескулом. Тіла виявила інша група туристів, маршрут якої пролягав у районі Чорногірського масиву. Коли юнаків знайшли, двоє з них уже допомоги не потребували. Ванівському Миколі Романовичу день наперед виповнилося 20 років. Він відсвяткував ювілей на Петросі і Бребенескулі, а наступного дня загинув. Одноліток загиблих Олександр, який цілу ніч перебував поблизу загиблих друзів, перебував у важкому стані. Всі хлопці дгугокурсники економічного факультету ІФНТУ нафти і газу.

Закарпатські рятувальники зносили тіла 8 годин. До місця було направлено вертоліт МІ-2 Державного авіаційного підприємства «Карпати Авіа» МНС України, яким саме й було доставлено потерпілого на стадіон в місті Рахів, де вже на нього чекав автомобіль швидкої медичної допомоги.

Як вдалося з’ясувати, двоє мешканців Івано-Франківська і один із Верховини відправилися подорожувати Карпатами ще 21 липня. Прибувши о шостій ранку в село Лазещина, туристи мали намір повернутися в рідну область пішки. Спочатку зійшли на гору Петрос, потім Говерлу, за нею Піп Іван та Бербенескул. Кінцевою зупинкою мало стати селище Верховина (Івано-Франківської області).

Ввечері 22 липня вони зійшли на гору Бребенескул. Несподівано погіршилися погодні умови – почалася злива з грозою, яка супроводжувалася блискавками. За попередньою версією, саме через удар блискавки й сталася трагедія.

Прояснити ситуацію можуть свідчення Олександра, який залишився жити. Хоча сам хлопець на даний час мало що може розповісти. Наразі він знаходиться в Рахівській центральній районній лікарні. За попередніми даними з діагнозом «ситуативний невроз».
Категория: Карпаты | Просмотров: 425 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: