Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Проведення зимової Олімпіади 2022 року у Львові – це можливість створення сучасної спортивної бази
22:21
Проведення зимової Олімпіади 2022 року у Львові – це можливість створення сучасної спортивної бази

Проведення зимової Олімпіади 2022 року у Львові – це можливість створення сучасної спортивної бази, розвиток транспортної та туристичної інфраструктури, а також нові робочі місця. Таку думку висловив член Асоціації спортивних журналістів України, член виконкому Закарпатського обласного відділення НОК України Володимир Тарасюк.



Як зазначив експерт, зимові Олімпійські ігри – величезна перспектива для України. «По-перше, зросте спортивний і політичний імідж західних регіонів й держави в цілому. По-друге, Україна отримає сучасну спортивну базу, і українським атлетам не доведеться стільки їздити на збори за кордон і витрачати кошти на це. Окрім того, тренуватись в Україні зможуть спортсмени країн, де немає сучасної бази для зборів», - цитує Тарасюка прес-служба Львівської міської ради.

Експерт переконаний, що проведення в країні події такого рівня – це створення десятків тисяч робочих місць.

«Якщо Україна отримає право організувати Олімпіаду у Львові, то величезну туристичну зацікавленість до західних регіонів гарантовано. Відтак, буде можливість створити нові робочі місця для місцевого населення», - сказав член виконкому Закарпатського обласного відділення НОК України Володимир Тарасюк.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2013 року президент Янукович заявив, що українська влада розглядає можливість спільного проведення зимової Олімпіади 2022 року разом з Польщею та Словаччиною, зауваживши, що обговорював таку можливість з президентами цих країн під час візиту до польської Вісли 20-21 лютого. Столицею майбутньої Олімпіади визначили місто Львів.

Віктор Янукович, ще у квітні, розповідаючи про підготовку до Зимової Олімпіади в 2022 році, зазначив, що цей проект напряму пов'язаний з Євро-2012.

Додамо, що ДП «Олімпійська надія – 2022» 1-2 жовтня 2012 року уклало угоди на розробку техніко-економічного обґрунтування створення спортивно-туристичної інфраструктури в Карпатах для проведення зимових Олімпійських ігор. Вартість угод склала 821 тис. євро.

Підготовку до Олімпіади-2022 внесено у національні проекти.

17 липня 2013 року Олега Засадного призначено позаштатним радником мера Львова з питань підготовки заявки міста до Олімпійських та Паралімпійських ігор на громадських засадах.
Категория: Новости | Просмотров: 347 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: