Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року у Львові назавжди змінить місто та область
22:23
Проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року у Львові назавжди змінить місто та область

Проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року у Львові назавжди змінить місто та область. У цьому переконаний міжнародний експерт з питань підготовки заявкового документа на проведення зимової Олімпіади Гернот Ляйтнер, повідомляє прес-служба Львівської міськради.



«Виклики та труднощі – це те, з чим постійно стикається кожне місто, яке отримує право на проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор. Проте подія такого масштабу приносить у регіон надзвичайно позитивні зміни. Із власного досвіду запевняю, що проведення зимової Олімпіади змінить Львів назавжди», – розповів міжнародний експерт Гернот Ляйтнер.

За його словами, успіх поданої заявки залежатиме від тих рішень, які будуть прийняті впродовж наступних місяців. Мова йде і про політичні рішення, і про рішення на рівні міста, області та спортивних федерацій.

«Досвід успішної організації Євро-2012 є надзвичайно цінним. Проте масштаб зимової Олімпіади є більшим, що вимагає прийняття ключових рішень вже найближчим часом», – упевнений Гернот Ляйтнер.

Нагадаємо, 5 червня 2013 року Президент України Віктор Янукович призначив віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула головою оргкомітету з підготовки заявки до Міжнародного олімпійського комітету про здобуття права на проведення у 2022 році Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні. Перебуваючи в червні у Львові, Вілкул заявив, що підготовка до Олімпіади 2022 року в Західній Україні дає шанс на розвиток інфраструктури, який буває раз на сто або й на тисячу років.

Змагання планують проводити у Львові, Тисовці (Львівська область) та Боржаві (Закарпатська область).

Як повідомляв ZAXID.NET, 9 вересня 2012 року уряд затвердив техніко-економічне обґрунтування Національного проекту «Олімпійська надія - 2022». Столицею майбутньої Олімпіади визначено місто Львів.

Віктор Янукович ще у квітні, розповідаючи про підготовку до Зимової Олімпіади у 2022 році, зазначив, що цей проект напряму пов'язаний з Євро-2012. Додамо, що ДП «Олімпійська надія – 2022» 1-2 жовтня 2012 року уклало угоди на розробку техніко-економічного обґрунтування створення спортивно-туристичної інфраструктури в Карпатах для проведення зимових Олімпійських ігор. Вартість угод становила 821 тис. євро. Підготовку до Олімпіади-2022 внесено у національні проекти.
Категория: Новости | Просмотров: 331 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: