Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » проектування об’єктів до зимової Олімпіади на Львівщині 2022 року
21:59
проектування об’єктів до зимової Олімпіади на Львівщині 2022 року

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк заявляє, що завершуються переговори щодо реалізації австрійцями проектування об’єктів до зимової Олімпіади на Львівщині 2022 року. Про це він повідомив 15 жовтня під час прес-конференції в Трускавці.

«Для нас ідея проведення «Олімпійської надії» – не самоціль. Для нас важливе будівництво і економічне обґрунтування об’єктів спортивної інфраструктури як бази підготовки до Олімпіади, а також розвиток гірськолижного туризму», - сказав він.

Голова ОДА нагадав, що 14 жовтня 2011 року була підписана трьохстороння угода між ЛОДА, Львівською облрадою і Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України щодо реалізації на території області кількох проектів. Зокрема, щодо утилізації твердих побутових відходів та «Олімпійської надії».

Державне фінансування, з його слів, обумовлене угодою лише на розробку проектної документації. «На основні цілі треба шукати інвестора», - додав Михайло Цимбалюк.

Щодо ризиків розкрадання коштів, які будуть йти на підготовку до Олімпіади, Цимбалюк сказав: «Ризики є в будь-якій справі. Ризику немає тільки там, де нічого не робиться».

Категория: Новости | Просмотров: 327 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: