Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Офіційні сайти Міжнародного та Національного олімпійського комітетів наразі не оприлюднювали інформації
20:52
Офіційні сайти Міжнародного та Національного олімпійського комітетів наразі не оприлюднювали інформації

Офіційні сайти Міжнародного та Національного олімпійського комітетів наразі не оприлюднювали інформації про те, що Україна подала заявку на проведення Олімпіади-2022 в Карпатах.



8 квітня, майже за місяць до сьогоднішньої заяви Віктора Януковича про те, що Україна вже подала заявку на організацію зимової Олімпіади-2022, голова Національного олімпійського комітету Сергій Бубка заявляв, що подання такої заяви відбудеться 2013 року.

За словами Бубки, заяву буде подано тільки в 2013 році: «Буде інформація до Національного Олімпійського комітету, до всіх Національних Олімпійських комітетів, пропозиція, хто бажає. А потім, далі, будуть відбуватися всі інші кроки», - заявив Бубка в інтерв’ю ВВС від 8 квітня.

«Наприкінці 2013 року Міжнародний олімпійський комітет буде надсилати лист до національних олімпійських комітетів з пропозицією, хто бажає, щоб подали свої пропозиції. А в 14-му році буде потрібно все відпрацювати, пройти всі етапи», - зазначав він.

Тоді, за словами Бубки, міжнародна комісія Олімпійського комітету вивчати ці пропозиції, а після цього буде доповідь на виконкомі Міжнародного олімпійського комітету, і він ухвалить рішення, хто буде кандидатом. І в 2015-му будуть візити оціночної комісії, а потім десь влітку проходить сесія Міжнародного олімпійського комітету і буде обиратися місто, яке прийме Олімпійські ігри 2022 року. Це рішення у 2015 році буде ухвалювати Міжнародний олімпійський комітет.

Як інформує кореспондент ZAXID.NET , на офіційному сайті Міжнародного олімпійського комітету зазначено, що процедура вибору приймаючого міста починається за 9 років до проведення Олімпіади (у випадку України – це 2013 рік). Приміром, сайт повідомляє, що у січні цього року заявки на організацію Олімпіади-2018 року подали три міста Мюнхен (Німеччина), Аннесі (Франція) і Пхенчхан (Південна Корея). Повідомлення про те, що заявку подала Україна, на сайті МОК немає.

На сайті українського Національного олімпійського комітету також немає інформації про те, що заявку на організацію Олімпіади-2022 в Карпатах уже подано.
Категория: Новости | Просмотров: 361 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: