Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Національного проекту «Олімпійська надія - 2022» у Львові
20:44
Національного проекту «Олімпійська надія - 2022» у Львові

Сьогодні в Україні працюють над спільним майбутнім – будівництвом України п’ятизіркового зразка. Про це заявив президент України Віктор Янукович 11 квітня під час розширеного засідання регіонального комітету з економічних реформ щодо розвитку спортивної та туристичної інфраструктури в контексті реалізації Національного проекту «Олімпійська надія - 2022» у Львові.

Розповідаючи про підготовку до Зимової Олімпіади в 2022 році, Віктор Янукович зазначив, що цей проект напряму пов'язаний з Євро-2012. «Якщо Україна добре здасть цей іспит і належно підготує інфраструктуру, то зможе показати світу, що вона відповідає тим п’ятьом зіркам якості та гостинності, яких планує досягнути. От тоді Олімпійська надія 2022 стане реальністю», – уточним Віктор Янукович.

Президент зауважив, що «ми повинні будувати дороги інфраструктуру, аеропорти та стадіони, адже це наша амбітна ціль».

«Я добре розумію, що за 5-10 років з провінційної території зробити п’ятизіркову складно, але прагнути треба», – зазначив В.Янукович і додав, що до здійснення мрій треба йти сильними, потужними кроками.

Крім цього, Президент відзначив, що хотів би, щоб кожен крок просував нас не лише до перемог спортсменів, але щоб ідеї, які народжуються, об’єднували наше суспільство. «Це теж мета, якої прагнули попередні покоління, і якої прагнемо ми. Але об’єднати його можна серйозними справами, а не балачками та політиканством, чи розпалом питань, які роз’єднують країну. Ми повинні йти шляхом, який об’єднуватиме державу. Особливо це стосується молоді, вони не знають минулого, вони повинні дивитися в майбутнє. Імідж держави залежить від того, як ми будемо виконувати обов’язки перед майбутніми поколіннями», – додав Віктор Янукович.

Категория: Новости | Просмотров: 357 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: