Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Національним олімпійським комітетом планує готувати заявку на проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року
22:05
Національним олімпійським комітетом планує готувати заявку на проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року

Львів добре впорався із проведенням Євро-2012, тому місто спільно із Національним олімпійським комітетом планує готувати заявку на проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року. Про це розповів директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний.

«Зараз стадія, коли міста приймають рішення – чи подавати від себе заявку, чи ні. Перший етап починається через рік. Для нас важливим було рішення Уряду України про те, щоб країна підтримувала рішення про підготовку заявки. Оскільки це надзвичайно великі кошти, то місто ніколи не зможе виділити такий бюджет. Рішення держави є надзвичайно важливим. Тому ми сьогодні працюємо з МОК, НОК та Урядом України у питанні початку цього шляху. Цей шлях є довгий, він не простий, але він насправді дає і країні, і місту нові шанси для того, щоб заявити про себе світу», - розповів Олег Засадний.

«Під час підготовки до Олімпіади потрібно ще багато всього зробити. Звичайно, є величезний обсяг роботи, і основна відмінність Олімпіади від Єврочемпіонату – це більший проміжок часу, більш складні логістичні питання. Євро показало, що ми можемо впоратись з великими подіями і могли б успішно прийняти і чвертьфінал, і півфінал», - розповів директор департаменту «Євро-2012» Олег Засадний.

За словами Олега Засадного, місту варто відкривати нові авіарейси та співпрацювати з бюджетними авіалініями. Також Львову потрібні нові багатофункціональні арени, де можна проводити великі концерти під накриттям, конференц-зали, які допоможуть розвивати конференц-туризм.

«Стратегія міста – бути туристичним центром, що є неможливим без промоції. Сьогодні ми вже конкуруємо не з маленькими туристичними містами, ми почали конкурувати з такими містами, як Прага і Відень. Це насправді накладає на нас нові зобов’язання. Ми повинні бути доступні, люди повинні про нас знати і повинна бути мотивація до нас їхати», - додав Олег Засадний.

Категория: Новости | Просмотров: 326 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: