Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » на право проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2022 року
22:27
на право проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2022 року

Мер Львова Андрій Садовий не бачить проблем з підготовкою заявкового документа на право проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2022 року в Україні, повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Про це мер заявив за підсумком робочих нарад та зустрічей, які відбулися цього тижня за участі топ-менеджерів міжнародних компаній KENEO, TENEO, MasterConcept та Populous, голови ЛОДА Віктора Шемчука, представників Закарпатської ОДА та гендиректора Громадської спілки «Олімпійська надія» Сергія Гончарова.

«Я особливих проблем у підготовці не бачу. Усі питання ми собі чітко окреслимо і дамо позитивні відповіді. Наші амбіції великі. Території для цього у нас є. Ми зобов’язані це робити і ми це будемо робити», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, що усі експерти компаній-консультантів, які долучені для підготовки заявки Львова на проведення Олімпіади, мають досвід роботи у структурах Міжнародного олімпійського комітету та перемог із заявками міст-кандидатів, в тому числі виграшу заявки Токіо на проведення Олімпіади 2020, а також п’яти Олімпіад перед цим.

Як повідомляв ZAXID.NET, до 14 листопада Україна подасть декларацію в МОК щодо Олімпіади-2022. Заявку на участь у ній готують експерти-переможці.

Додамо, що ДП «Олімпійська надія – 2022» 1-2 жовтня 2012 року уклало угоди на розробку техніко-економічного обґрунтування створення спортивно-туристичної інфраструктури в Карпатах для проведення зимових Олімпійських ігор. Вартість угод склала 821 тис. євро. Столицею майбутньої Олімпіади визначили місто Львів.

Підготовку до Олімпіади-2022 внесено у національні проекти.

17 липня 2013 року Олега Засадного призначено позаштатним радником мера Львова з питань підготовки заявки міста до Олімпійських та Паралімпійських ігор на громадських засадах.

Нагадаємо, львів’яни позитивно ставляться до ідеї проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року у Львові. Такими є результати, проведеного соціологічною агенцією «Фама» у липні 2013 року. Відтак, позитивно відповіли 61,6% із опитаних львів’ян, а 18,6% опитаних нейтрально оцінюють таку ідею.

Категория: Новости | Просмотров: 330 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: