Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 19 » Ми знаємо, що у нас буде сильна заявка, у нас сильні експерти»,— С. Бубка
19:55
Ми знаємо, що у нас буде сильна заявка, у нас сильні експерти»,— С. Бубка

Ми знаємо, що у нас буде сильна заявка, у нас сильні експерти»,— С. Бубка

  •  

    Україна подала в МОК офіційну декларацію про подачу заявки на проведення у Львові Зимової Олімпіади – 2022. В Києві відбулась ХХVIІІ Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету України. Серед питань порядку денного розглянули, зокрема, питання «Про затвердження Львова як міста-претендента на подання заявки на право приймати Зимові Олімпійські ігри 2022 року». Засідання відкрив президент НОК України Сергій Бубка. Також під час відкриття виступили Віце-прем`єр-міністр України Олександр Вілкул, міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської ОДА Олег Сало. Відтак, після вітальних слів відбулась процедура підписання офіційного документу про подання заявки на проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року. Підписи на документі поставили Олександр Вілкул, Сергій Бубка та Андрій Садовий.

    Для спортсмена, який отримує золото, 50% успіху — це впевненість у власних силах. Це надзвичайно амбітний проект, який може вивести наше місто і Україну на іншу орбіту розвитку. Нам сьогодні потрібні перемоги. Я переконаний, якщо ми вибудовуємо чіткий план до 2022 року, то цей проект в економічному плані буде прибутковим для держави. Ми отримаємо позитивні надходження з податків від згенерованих нових площин. Не було раніше у Львові коштів, які ми сьогодні отримуємо від туризму, не було раніше кластеру ІТ, де ріст в рік 30% і мінімальна зарплата 10 тис грн. Сьогодні це є. Тільки важка робота щодня, віра у власні сили і об`єднання нашої держави — ми здатні перемагати.

    Андрій Садовий, міський голова Львова

    Створюється інфраструктура регіону, яка буде працювати багато років. Міжнародний олімпійський комітет підходить дуже уважно і завжди розділяє на Олімпійські ігри і на створення інфраструктури. У Львові сьогодні є аеропорт, будуть будуватись сучасні дороги, будуть розвиватись інші кластери за рахунок інвесторів. Олімпіада дає великий поштовх для країн розвивати економіку і пришвидшує на 20-30 років. Тому у нас серйозна конкуренція, але це дасть можливість створити ті блага. Суперники завжди серйозні, але кінцево 14 листопада буде відомо про учасників. Ми знаємо, що у нас буде сильна заявка, у нас сильні експерти. Це важлива історична подія.

    Сергій Бубка, президент НОК України

    Нагадаємо, 16 жовтня Рада регіонів, 22 жовтня Львівська обласна рада, а 24 жовтня Львівська міська рада – офіційно проголосували за підтримку заявки Львова на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року.

    Головою Оргкомітету з підготовки заявки до Міжнародного Олімпійського комітету на здобуття права на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні в 2022 році є Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

    Планується, що 14 листопада буде надіслано до МОК офіційний лист-декларацію про наміри нашої держави подати заявку на право проведення Зимової Олімпіади 2022 року. У березні 2014 року до МОК буде подано заявковий файл і гарантійні листи від НОК та керівництва міста Львова. В липні 2014 року Виконавчий комітет МОК оприлюднить список міст-кандидатів. Місто, яке прийматиме 24-ті Зимові Олімпійські ігри, оберуть в липні 2015 року на засіданні МОК в Куала-Лумпурі (Малайзія).

Категория: Новости | Просмотров: 423 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: