Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » Кабінет Міністрів України затвердив Державну цільову соціальну програму розвитку в Україні спортивної та туристичної інфраструктури у 2011—2
21:52
Кабінет Міністрів України затвердив Державну цільову соціальну програму розвитку в Україні спортивної та туристичної інфраструктури у 2011—2

Кабінет Міністрів України затвердив Державну цільову соціальну програму розвитку в Україні спортивної та туристичної інфраструктури у 2011—2022 роках, метою якої є створення умов для отримання права на проведення в Україні зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року.

Відповідну постанову схвалено на засіданні уряду 29 червня (№ 707), інформує Урядовий портал.

Програма передбачає приведення об’єктів спортивної, туристичної та транспортної інфраструктури у відповідність з міжнародними стандартами і нормами та вимогами Міжнародних федерацій з відповідних видів спорту для належної підготовки національних збірних команд України до зимових Олімпійських та зимових Паралімпійських ігор із 15 олімпійських та п’яти паралімпійських видів спорту.

У її межах також готуватимуть необхідну кількість фахівців з організації та проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року, залучатимуть недержавні установи та організації до розвитку спортивної, транспортної та туристичної інфраструктури.

Реалізовуватимуть Програму у два етапи. На першому (2011—2014 роки) планують розробити техніко-економічне обґрунтування, проекти, бізнес-плани, майстер-плани, створити нову та відновити наявну спортивну, туристичну, транспортну інфраструктуру.

На другому етапі (2015—2022 роки) передбачається будівництво, реконструкція, ремонт об’єктів спортивної, туристичної та транспортної інфраструктури з урахуванням міжнародних стандартів і норм.

На підставі зазначених завдань і заходів розробляються плани підготовки конкретних об’єктів (створення сучасних спортивних баз із зимових видів спорту та належної інфраструктури розміщення гостей, учасників та вболівальників спортивних змагань, аеропортів, залізниць, автомобільних доріг, закладів охорони здоров’я, культури і мистецтва тощо) з урахуванням вимог і норм Міжнародних федерацій з відповідних видів спорту.

Передбачається, що фінансування Програми буде здійснюватись за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, а також інших джерел, передбачених законом.

Фінансування заходів Програми у 2011 році здійснюється в межах коштів, передбачених у Держбюджеті на 2011 рік за відповідними бюджетними програмами.

Обсяг коштів, необхідних для виконання Програми на другому етапі (2015—2022 роки), буде визначено на підставі затвердженого у 2012 році переліку завдань і заходів Програми.

Категория: Новости | Просмотров: 354 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: