Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 19 » «Гуси врятували Рим, лижі врятують Карпати»
19:36
«Гуси врятували Рим, лижі врятують Карпати»

«Гуси врятували Рим, лижі врятують Карпати»

  • До заявкового документа Львова на проведення зимової Олімпіади 2022 року планують включити Боржаву. Про це розповів член президії Федерації лижного спорту Закарпаття Василь Гісем.

    «Боржавські полонини – унікальний природний регіон в Україні. Тут сам Бог велів створити сучасну базу для занять зимовими видами спорту. Я не втомлююсь повторювати – як гуси врятували Рим, так і лижі врятують Карпати», - коментує наміри включити Боржаву до заявкового документа Львова на проведення зимової Олімпіади 2022 року член президії Федерації лижного спорту Закарпаття Василь Гісем.

    За словами Василя Гісема, у спортивному сенсі Карпати – це цілина в центрі Європи. Це потенціал, який необхідно розвивати та який потребує інвестицій.

    «Проведення зимових Олімпійських ігор у регіоні означає розвиток спортивної та туристичної інфраструктури, яка в кінцевому результаті, залишиться для нас. Окрім створення нових робочих місць, мова йде про підготовку висококласних фахівців у сфері гостинності та операційного менеджменту. Відтак, за право провести «білу Олімпіаду» варто боротися», - вважає Василь Гісем.

    Довідка

    Попередньо у заявковому документі Львова на проведення зимової Олімпіади 2022 року буде включено три місця проведення змагань: Львів, Тисовець (Львівська область) та Боржава (Закарпатська область). Указом Президента України Головою оргкомітету з підготовки та подачі заявки на проведення в Україні Зимових Олімпійських ігор 2022 року призначено Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула.

Категория: Новости | Просмотров: 444 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: