Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » ДП «Олімпійська надія – 2022»
22:13
ДП «Олімпійська надія – 2022»

ДП «Олімпійська надія – 2022» 1-2 жовтня уклало угоди на розробку техніко-економічного обґрунтування створення спортивно-туристичної інфраструктури в Карпатах для проведення зимових Олімпійських ігор. Вартість угод склала 821 тис євро. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Австрійська компанія «Глоуб Компліт Гмбх» (Globe Complete GmbH) отримає 170 тис. євро за виконання третього етапу розробки ТЕО.

Це вже третій підрядник, якого обирає Нацгентство на виконання цих робіт.

У листопаді 2011 року підряд на розробку ТЕО «Олімпійської надії-2022» вартістю 425 тис. євро отримала австрійська фірма Klenkhart &Partner Consulting ZT Gesellschaft m.b.H (Кленкхар Партнер Консалтинг ЦТ Г.м.б.Х). Пропозиція фірми була втричі дорожчою від від вдхиленої пропозиції французької компанії «Albertvilloise detudes et de services techiques». Французи тоді повідомили про свої підозри щодо змови відомства Владислава Каськіва з австрійською фірмою і оскаржили результати тендеру в Антимонопольному комітеті України. Однак Нацагентство все одно уклало угоду з австрійською фірмою.

У квітні цього року Нацагентство розірвало угоду з «Кленкхар», яке мало виконати роботи до кінця 2011 року, однак не зробило цього.

У травні ДП «Олімпійська надія – 2022» найняло на другий етап робіт вартістю 127,5 тис. євро німецьку компанію «ПроПроект Планунґсменеджмент & Проектбератунґ».

Після цього залишалось виконати третій етап розробки ТЕО і цей підряд по неконкурентній процедурі закупівлі «в одного учасника» віддали компанії «Глоуб Компліт Гмбх», яка раніше не брала участь в тендерах Нацагентства. Вибір цієї фірми ДП «Олімпійська надія – 2022» не мотивувала взагалі, аргументуючи неконкурентну закупівлі стислими термінами. Оскільки повністю проект мав бути готовий до початку роуд-шоу інвестиційних проектів, яке Нацагенство проводить цієї осені в ділових центрах світу.

Окрім цього, тендеру ДП «Олімпійська надія – 2022» також уклала угоду з ще однією австрійською фірмою «Masterconcept Consulting GmbH». Ця фірма за 651 тис. євро має розробити техніко-економічне обґрунтування цілорічного курорту на Боржавському хребті, виділеного в окрему розробку з нацпроекту «Олімпійська надія – 2022». Мова йде про територію в межах смт. Воловець, с.Гукливе та с.Пилипець.

Тут планується зведення апарт-готелів, шале, розвивати конференц-сервіс. Аби курорт міг діяти не тільки взимку, потрібно вивчити «активності які можна проводити весною, влітку та восени (гольф, футбол, гірський велосипед), або ті, які можуть бути цікавими круглий рік (тюбінг)».

Категория: Новости | Просмотров: 467 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: