Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 18 » 44 млн грн для капітального ремонту дороги на Славське
22:12
44 млн грн для капітального ремонту дороги на Славське

Львівська облдержадміністрація проситиме у Кабміну 44 млн грн для капітального ремонту дороги на Славське. Про це під час виїзної наради у Славському повідомив керівник області Михайло Костюк.



«Дорога потребує термінового ремонту. Зважаючи на можливість реалізації проекту «Олімпійська надія – 2022» та проведення низки нарад з цього приводу саме у Славському – питання ремонту дороги стає окремими пріоритетом. Відтак, Львівська обласна державна адміністрація звертатиметься з листами до Кабінету Міністрів України щодо можливості виділення коштів для капітального ремонту дороги на Славське», - цитує Михайла Костюка прес-служба Львівської ОДА.

За його словами, наразі мова йде про 44 млн грн – сама така сума необхідна для капремонту дороги «Сколе-Славське».

Нагадаємо, 8 жовтня під час проведення апаратної наради голова ЛОДА заявив, що адміністрація створює робочу групу та проведе нараду щодо мобілізації ресурсів для здійснення ремонту автомобільної дороги на смт Славське Сколівського району.

Нагадаємо, 2010 року віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков запевнив, що 2011 року в бюджеті заплановано закласти кошти і збудувати автомобільну дорогу між трасою Київ-Чоп і смт Славське, як до одного з центрів Олімпіади-2022.

У лютому 2012 року в ЛОДА повідомили, що ремонт дороги на селище Славське Сколівського району на Львівщині, де завершували тренувальну базу до Євро-2012, коштуватиме 52,7 млн грн. Також раніше намір ремонтувати дорогу на Славське (Сколівський район Львівської області) підтвердив ZAXID.NET заступник голови Львівської ОДА з питань Євро-2012 Володимир Губицький.

Однак згодом голова ЛОДА Михайло Костюк заявив – до Євро-2012 дорогу на Славське ремонтувати не будуть. Після цього підприємці, що працюють в селищі, провели акцію – «Похорони туризму» в регіоні.
Категория: Новости | Просмотров: 309 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: