Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 14 » Дайвінг Львів - Скуба Лев (клуб підводного плавання у Львові)
09:38
Дайвінг Львів - Скуба Лев (клуб підводного плавання у Львові)
Поняття «дайвінг» (dive в перекладі з англійської пірнати) з`явилося в нашому лексиконі недавно. Його родоначальником являється усім відомий Жак-Ів Кусто. Саме він створив в 1943 році акваланг, відкривши двері у прекрасний підводний світ мільйонам людей.
Історія дайвінга, як масового захоплення, почалася коли в 1959 році все тим же Жаком Кусто та його колегами була заснована Всесвітня Конфедерація Підводної Діяльності CMAS, яка першою розробила систему навчання любительського плавання з аквалангом. На сьогоднішній день CMAS являється найбільшою системою підводників-любителів у світі, яка включає в себе понад 90 національних федерацій і контролює всі види підводної діяльності: навчання, різноманітні види спорту, наукові дослідження, фото- та відео зйомку та інші сфери.

Клуб підводного плавання «СКУБА ЛЕВ», який являється членом Федерації підводного спорту та підводної діяльності України, є першою міжнародною школою підводного плавання CMAS у Західному регіоні ,запрошує Вас відвідати курси підводного плавання після закінчення яких Ви отримаєте міжнародний сертифікат

Сертифікати CMAS всіх ступенів визнаються іншими системами і федераціями а також являються свідченням знань людини правил поведінки на воді і під водою, та техніки безпеки. Приїжджаючи з таким документом в будь-який цивілізований підводний центр і бажаючи зануритись, вам не потрібно доводити свої вміння і які за складністю занурення вам доступні. За Вас це робить сертифікат.
Категория: Львов | Просмотров: 544 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: