Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 14 » Квартет Текори Роджерс
09:39
Квартет Текори Роджерс
березня львівський клуб "Пікассо" презентує спільний з Міжнародним Джазовим Абонементом і Посольством США в Україні проект: концерт квартету Текори Роджерс (Чикаго, США).

Виступ афроамериканської співачки – це третій за чергою концерту серії Picasso Jazz Hall та яскрава окраса 5-го ювілейного сезону американсько-української концертно-освітньої аґенції МДА. Слухач познайомиться з найяскравішою представницею чиказької джазової школи Текорою Роджерс та двома її американськими партнерами по квартету Картісом Робінсоном (Curtis Robinson) і Чарльзом Хісом (Charles Heath). Контрабасист і композитор, лауреат багатьох джазових фестивалів, учасник і засновник кількох міжнародних джазових проектів Арк Овруцький (Ark Ovrutski) доповнить своєю точною лінією басу та цікавими розповідями про джазове життя за океаном музичну картину цього вечора.

Співачка народилася і виросла в Чикаго, де вже зі шестирічного віку почала співати в спірічуел-хорі.

За час своєї кар'єри вона була учасницею низки фестивалів, серед яких: Chicago Jazz Magazine Festival та легендарний Unites Jazz Festival.

У США Текора також стала на стежину, що веде до найфундаменальнішого реноме серед заокеанських джазових меломанів – тепер вона учасниця і театральної сцени. Серед останніх робіт – ролі:
Регіни у мюзиклі «The Little Foxes», Пенмут у мюзиклі «A Musical Romance (2007)», Клари у опері Дж. Ґершвіна «Porgy and Bess».

Героїня нашої розповіді має достатньо знань та педагогічного хисту – щоб викладати вокальну майстерність у навчальних закладах Америки та Росії, записувати і видавати відеокурси. У 2003 році Роджерс організувала власну gospel групу «The Chicago Spirituals», яка з великим успіхом гастролювала у 27 країнах світу.

Текора Роджерс багато подорожує по США, Европі та по значній частині країн Азії, у 2008 році відвідала Росію, і от тепер мешканець Нью-Йорка і киянин за походженням
Арк Овруцький разом з іншими партнерами проекту запросив цю талановиту співачку і до України.

Дискографія Текори Роджерс включає п'ять сольних альбомів:
«Jazzy Lady», «God, My God», «Tecora Rogers - Live in Singapore», «Tecora» (комбінує в собі емоційність традиційного Євангелія зі свіжістю сучасного Євангелія), «I'm Going Home» (містить традиційний джаз і так званий Chicago Spirituals). Через призму її музичних відтворень можна почути Чикаго таким, яким він є насправді.

Особливо цікавим є запис "живого" виступу у джазовому клубі «Harry» у Сінгапурі. Альбом включає в себе 12 джазових та блюзових композицій, партнерами по сцені виступили всесвітньо відомі Chromazone.

Гітарист Картіс Робінсон (Curtis Robinson) - відомий виконавець джазової, блюз і госпел-музики. Досвід його роботи на джазовій сцені - понад 30 років. Протягом 13 років він викладав джаз, блюз, ритм&блюз в Національній Американській Консерваторії в Чикаго. Картіс працював з Bobby Lewis, Freddy Cole, Esther Philips, лауреатом Grammy Ramsey Lewis та багатьма іншими велетнями світового джазу.
Барабанщик Чарльз Хіс (Charles Heath) - музикант міжнародного рівня. Свого часу він працював з McCoy Tyner, брав участь у міжнародних турах з "Шоу Опри" (Oprah Winfrey) та театру «The Color Purple» (Quincy Jones)!!! Свою професійну кар'єру він почав у віці 14 років. Після закінчення університету працював з Von Freeman, Ken Chaney Xperience, Malachi Thompson. Артист був учасником численних надповажних фестивалів по всьому світові, до прикладу: Chicago Jazz Festival, The African Arts Festival, The Hot House, The Green Mill, South Shore Jazz Festival і the Hyde Park Jazz Festival.

Арк Овруцький (Ark Ovrutski) заслужено вважається одним з кращих джазових басистів пострадянського простору. З 2007 року навчається в аспірантурі Ратгерс-університету по класу контрабаса у проф. Mike Richmond і по класу композиції і аранжування у проф. Stanley Cowell. Протягом останніх чотирьох років музикант став співпродюсером понад тридцяти міжнародних проектів, в яких брали участь Curtis Fuller, Mark Soskin, Steve Williams, Lary Willis, Javon Jackson, JD Walter, Duduka da Fonseca, Gregory Porter, Cynthia Scott, Ryan Cohan Quartet, Maucha Adnet, Jim Rotondi, Joe Ford, Frank Lacy, Will Boulware, Neil Smith, Quincy Davis та десятки інших чудових джазменів.

Клуб Picasso запрошує відвідати концерт міжнародного квартету Текори Роджерс, який напевно стане важливою подією музичного життя весняного Львова!
Початок – 20:00, клуб відчиняється о 19:00.

Квитки у продажу відтепер також і у мультимедійному магазині"Меломан" (Гнатюка, 5 – 10:00-20:00)
Категория: Львов | Просмотров: 536 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: