Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 14 » “Picasso Jazz Hall”
09:39
“Picasso Jazz Hall”
листопаді 2009 року на околицях міста Кракова на тлі надзвичайної колаборації польських, британських та американських музикантів з’являється The Groove Syndicate.

The Groove Syndicate - це нова музична формація, міжнародний джазовий квартет, що виконує власну оригінальну музику, поєднуючи різні стилі; освіжає neo-jazz сучасним groove'ом. Дитя дружби і творчого порозуміння. Новий виток взаємопроникнення культур. Симбіоз молодості та амбіцій.

Засновує The Groove Syndicate польський барабанщик Szymon Fortuna, чия ініціатива переростає у спільне компонування та виконання сучасного джазу разом з британцями Geoff’ом Bartholomew та Rob’ом Paterson’ом. Хлопці складають основу The Groove Syndicate, що постійно колаборує з багатьма музиками, діджеями та іншими творчими фігурами(Nick Schlueter(USA), Faza Zwierniak(Pl), Роман Бардун(UKR). За рахунок цього, вони, віддаючи належне музиці значно старшій віково, звучать свіжо і ново,. І ось, вже сьогодні, The Groove Syndicate приймає «на борт» молодого талановитого британського піаніста Ewan’а Duffus’а.

Ewan Duffus. Піаніст, композитор, вчитель. Живе та працює в Англії. Надзвичайно молодий та талановитий. Один з найкращих студентів Middlesex University. Джаз, в його очах, - це щось модерне та глибоко концептуальне. Ті, кому доводилось із ним співпрацювати, кажуть, що він творить акорди, які окриляють музику.
Geoff Bartholomew (UK) Трубач, вчитель. Грає вже 20 років. Творить власне джазове «я» на сцені Лондона, де власне живе, компонує та записує матеріал для власного bigredyellowtruck бенду. Співпрацював з всесвітньо відомими класиками та джазменами.(John Taylor i Guildhall Big Band, Billy Cobham, Django Bates i Marvyn Stamm. Грає у The Jezebel Sextet i ska band „No. 1 Station”. З 2009 року концертує у складі The Groove Syndicate.

Rob Paterson (UK) Контрабасист, композитор, вчитель. Концертував на сценах місцевого та міжнародного значення разом з Luis Merino Quintet, Baby Charles, National Youth Jazz Orchestra, MGM Big Band, Spanner Big Band та Jazz Punks. Є керівником Brighton Jazz Orchestra. Виступав разом із Epsom Symphony Orchestra, the 11 peice ceilidh – jazz crossover band; ‘Baltik Ceilidh’. З 2009 грає у складі The Groove Syndicate.

Szymon Fortuna (PL) Барабанщик, вчитель. Живе та працює в Польщі. Концертував багатьма країнами світу. В 2007 році заснував FBI Jazz Project(Англія, Польща, Україна), в 2009 джазовий квартет The Nick Schlueter Quartet (Англія, Польща, США) з якими успішно концертував Україною та Польщею. Провадив майстер класи в рамках Warsztaty muzyczne w Jaworkach 2009. В 2009 році відкрив музичну школу гри на перкусії (м. Бохня, Польща) та заснував колектив The Groove Syndicate.
Категория: Львов | Просмотров: 546 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: