Категории
Видео [72]
Новости [197]
Львов [133]
Карпаты [1160]

Наш Опрос:
Где будет Олимпиада 2022
Всего ответов: 40


Еще опрос?

Офіційне лого
Олімпіади 2022:


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 14 » Дні Швеції у Львові / Пікассо Львів - П’ятниця 15 жовтня
09:40
Дні Швеції у Львові / Пікассо Львів - П’ятниця 15 жовтня
Санна "La Fleur" Энгдаль - молода, талановита Dj з Швеції.

ЇЇ кар’єра почалась з професійних танців. Вона отримала освіту фармацевта, але шалена пристрасть до музики заставила її стати dj-м. Санна закінчила освіту у 2004р. і одразу розпочала регулярно виступати в клубах та на вечірках Стокгольма. ЇЇ бездоганний смак в музиці та темпераментна поведінка за пультом не оминає увагу жодної публіки. За дуже короткий час Санна стає найпопулярнішим dj-м Стокгольмських вечірок. Вона також регулярно організовує свої власні Sunday Secrets і Suburbian Wasteland.

В листопаді 2006р. Санна сформувала ді-джейський проект Housewives разом з Adeline Supreme. Дівчата придумали свій стиль одягу а саме головне стиль музики - - jacking Chicago house з елементами электро і техно.

В 2007р. La Fleur ввійшла в 6-ку найкращих dj-в Швеції, а проект Housewives отримав нагороду "Найкращі клубні вечірки” в номінації Вибір Слухачів.

2008р. La Fleur було визнано найкращим dj-м Скандинавії, а проект Housewives найкращим клубними проектами Скандинавії.

Починаючи з 2008р по теперішній час La Fleur веде музичну програму на ’P3 Dans’, присвячену електронній танцювальній музиці, на Шведському національному радіо. Гостями якої є відомі dj-ї та продюсери європейських танц полів.

У 2009 році Санна остаточно вирішує переїхати з Стокгольму в Берлін, і повністю сконцентруватись на кар’єрі продюсера музики та ді-джея. Вона засновує свій власний лейбл Power Plant, на якому літом 2010р. вийшов перший сингл La Fleur "Flowerhead EP", за яким наступний сингл був на лейб лі Melomane з реміксом Alexi Delano.

Після статі про La Fleur в самому популярному журналі танцювальної музики DJ Mag , можна по правді сказати що Санна La Fleur переживає справжній пік своєї кар’єри.
Категория: Львов | Просмотров: 522 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: